Vad gör jag fel?

Jag försöker göra allt rätt. Men jag vet inte längre hur man gör. Dejtandet alltså. Jag har äntligen träffat någon efter alla dessa år som jag gillar och som jag hoppas gillar mig också men han vet inte vad han vill och vill se vad som händer typ, samtidigt så känner jag att vi kanske inte borde ses då med barnen om det inte är seriöst det vi har... Då är det väl bättre att vänta med barnen tills han vet... Jag vet i alla fall vad jag vill.

Jag kan inte tvinga honom att gilla mig på det sättet, men jag undrar om det är något jag gör fel, något jag kan göra annorlunda för att han ska gilla mig på det sättet?

Jag är sådan som gillar att ha kontroll, planera och fixa, medans han är typ tvärtom, han vill inte lova saker, inte planera och behöver inte ha kontroll utan tar dagarna som de kommer. Kanske är vi helt enkelt för olika?

De sägs ju att motsatserna dras tillsammans men ja, jag vet inte, känner bara att jag vill inte lägga energi på något som inte kommer att bli... Jag vill inte att Ida ska fästa sig för mycket heller, så jag kommer nog att träffa honom utan Ida fram tills han bestämt hur han vill ha det... Han är den första som jag låtit träffa Ida då det är väldigt viktigt för mig att den som träffar Ida är någon som man förmodligen kan se en framtid med... Jaja, nu ska jag ta lunch, jobbar på för fullt, med migrän och feber. Tror kroppen börjar lägga av ärligt talat... Jag är igång hela dagarna och sover knappt på nätterna och proppar i mig koffeintabletter för att orka hålla igång under dagarna...

Gillar

Kommentarer