simskola

I samarbete med vattenhuset

Efter att ida nästan drunknade i somras så är hon otroligt rädd att vara själv i vattnet, om jag släpper henne så får hon panik och klamrar sig fast.


Så det har inte varit någon idé med simskolan, vi testade ju i vintras men det funkade inte, hon vågade inte göra någonting…


Men jag tänkte att hon skulle lära sig simma lite på Grekland också, är ju bara 1,5 månad kvar dit.


Men jag tänkte att vi skulle ta tag i det i höst igen för hon måste ju lära sig simma liksom… Så vi tänkte testa vattenhuset i höst. De har även babysim från 3 månader upp till 3 år, och simskola för både barn, ungdomar och vuxna, det finns alldeles för många vuxna som aldrig fått chansen att lära sig simma av olika anledningar, men det är aldrig försent att lära sig! De har även privatlektioner, vilket kanske skulle vara bättre för Ida, hon har pga sin autism lite svårt när det är massa andra barn runt omkring, sen erbjuder de även badkalas m.m. de finns på många olika orter runt om i Stockholm bla Täby som vi lär välja i så fall, så föreslår att ni går in och kollar. Jag kommer absolut välja vattenhuset när vi ska välja simskola!

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,
Så glad o lycklig bild 🌞
nouw.com/ingajohansson
Jeanettesvedlund
Jeanettesvedlund,