Planerar inför kryssningen

Innehåller affiliate-länkar

Den 29 September åker jag och en vän till mig på kryssning, längtar så, jag hittar sällan på saker utan Ida, att bara få åka iväg och ta hand om mig själv, att inte vara mamma för ett dygn.

Självklart har jag köpt en klänning som jag hoppas kommer innan vi åker haha och ett par snygga klackar till. Självklart åker man ju med vanliga kläder och så, sedan käkar vi buffé som ingår i priset och sedan när vi ska festa så byter man om till finkläderna haha. Dock har jag beställt storlek 46, jag har nu 48, men planen är att jag ska komma i den innan vi åker och jag är snart där. Jag har redan 46 i tröjor och 48 i byxor, för några veckor sedan hade jag 48 i tröjor och 50 i byxor. Fan när jag nått målvikten kommer jag ju behöva köpa en helt ny garderob :P

Men mitt mål var att gå ner under 100 innan kryssningen oavsett om jag kan ha klänningen eller inte så är det mitt delmål och just nu ligger jag på 100,3 så jag tror att jag kommer att lyckas hehe, nu har jag stått stilla 1 vecka men så kan det ju vara, det gäller då att inte tappa hoppet och skita i att fortsätta för att man blir deprimerad att man inte går ner. Det tar tid att gå ner i vikt, det är det som är så störande, det tar en jäkla tid att gå ner men otroligt snabbt att gå upp :P

Tittade på den där operationen då man sätter in en ballong i magsäcken men den skulle kosta 40.000 och det har jag inte. Dessutom om jag skulle få 40.000 så behöver vi köpa in storlass med torrhö och det går liksom före min vikt haha :P Dessutom skulle vi nog resa för en del av det ;) Hade inte suttit fel.

Ni undrar säkert vem som tar hand om djuren när vi åker. Det är tur då att vi hyr på gård där de som äger också bor och har egna hästar så de lovade att hjälpa mig att ta in hästarna och fodra och sedan så släpper min ena inackordering ut på söndag förmiddag :) För grannen kom på att hon skulle iväg på Möhippa eller vad det heter just den helgen och hennes mamma vill gärna inte ta hästarna om hon inte måste :) Annars hade de tagit in och ut :)

Jag tror även att de skulle hjälpa mig om vi valde att åka en vecka också, men funderade på om vi skulle resa nästa sommar. När hästarna går på bete, då behöver grannarna bara kolla vatten och att ingen skadar sig :) Och även inackorderingarna kan ju hjälpa till med avdrag på hyran, de gör de säkert :) Tänkte försöka släppa alla i samma hage förutom möjligtvis Missan och fölet då, men vi får se lite hur det ser ut med sommarhagar. Vi ska ju fixa till åkern bredvid men vet inte om den hinner bli klar till sommaren. Tänkte vara ute i god tid och hyra våran grannes sommarhage, de vi köper hö ifrån :) Där kan det går i alla fall 4 hästar, shettisarna kan gå i en av våra vanliga hagar dygnet runt då de inte ska gå på sommarbete och slänga ut lite hö till dom kan nog grannarna göra. Jag hjälper ju dom när de behöver och jag är hemma :) Men men, nu känner jag att vi kom lite från samtalsämnet om kryssningen hehe :)

Lägger upp bilder på det jag köpt, allt är från Zalando :)

Gillar

Kommentarer