Nu funkar det!

Nu fick jag det att funka med lite jävlar anamma ;) Som ni nog märkt på Instagram bl.a. så har det hänt en hel del så jag har inte haft tid, ork eller engagemang att uppdatera bloggen, men nu har vi fått lite lugn efter flytten så nu ska jag försöka komma igång igen.

Vi har bott här i snart 1 månad, känns jättekonstigt men roligt. Missan är fortfarande hos hingsten, vi väntar på att höra om hon kommer i ny brunst, borde ske när som helst i så fall. Har hon inte gjort det på måndag så lär vi göra ett ultraljud. Så himla spännande!

I förra veckan fick vi nys om 2 shettisar som letade nytt hem om ägaren hittade rätt familj så Ida var och provred och vi föll direkt. Så i lördags kom dom. Lilla Hallon, 12 år i år och hennes dotter Nova, 3 år <3 Dock kan man tro att Hallon är den yngsta. Hon är mycket mindre än Nova <3 Men perfekt storlek åt Ida. Så Ida har rida varje dag sedan i söndags vilket hon älskar. Och i förrgår hoppade hon! Det var inte riktigt planerat, eller, ja, hon ville hoppa men hon förstod nog inte att Hallon faktiskt skulle hoppa. Men hon satt kvar och vi båda blev ju lite chockade efteråt haha :P

Så Ida lär sig snabbt ska jag säga. Och duktig är hon <3 Lättlärd <3


Gillar

Kommentarer

islycka
islycka,
kul med shettisar 😃
nouw.com/islycka