ledigt

Igår fick jag inget jobb och Ida hade haft en jobbig natt, mycket magknip, vi måste ju ge henne mikrolax en gång i veckan typ, hennes mage är hemsk alltså :(

Så hon fick vara hemma vilket var ett fett misstag! Hon måste stimuleras, jag låg i migrän och sen åkte vi iväg och hämtade lillebrorsan och var tvungen att hämta ut medicin, ett paket och handla lite på vägen hem och ja, det var ett rent helvete!

Vi har nu skämt ut oss för hela vallentuna typ, hon fick typ 10 utbrott under perioden av de 30 min vi var utanför bilen, sen fick jag trycka in henne i bilen, sen på två sekunder så var allt bra och bah "förlåt att jag bråkade" och grejer?!

Sen hade vi kaos på kvällen, hon rev mig, bet mig, slogs, kastade saker, slet av huvudet på en docka m.m. Funderar ärligt på att skaffa en typ nannycam så jag kan visa för knut sen hur jävla jobbigt vi har det, jag gråter mig till söms var och varannan kväll, samtidigt så vill jag ha ett till barn och träffa någon, men vem fan vill träffa någon som har det så här?!

Jag kan bli så jävla förbannad på Idas pappa, hur han bara kan vända ryggen till och låtsas som att hon inte finns, så blir jag arg på mig själv att jag valde honom!

Suck, jag hoppas snart vi gör komma till knut och till den genetiska utredningen, tar ju hundra år det här! Det är ju ingen större brådska med genetiska utredningen för ja, oavsett vad så lär det ju inte göra skillnad om vi får veta nu eller om 3 månader men att gå runt och inte veta är asjobbigt!

Gillar

Kommentarer