hur jag lyckas med mina pannkakor

Jag vet flera som undrar hur jag alltid lyckas med mina pannkakor, varje gång och det är faktiskt inte så himla svårt, det handlar om mängden innehåll i smeten

Jag kör alltid ägg och mjöl i samma mängd och dubbelt så mycket mjölk.

Tex 3 äg, 3 dl mjöl och 6 fl ägg eller 2 ägg, 2 dl mjöl och 4 dl mjölk, beroende på hur mycket man ska göra då...

Sen salt såklart, jag vet att mamma även har i 1-2 tsk socker också men det känns onödigt och onyttigt 😂

Idag hade jag bara 4 dl mjölk ganska precis, men jag hade redan hällt i 3 ägg o 3 dl mjöl, vad gör man då? Jo jag tog 2 dl matgrädde, och det blev faktiskt jättegott, lite onyttigare men man tager vad man haver, klart det onyttigare är godast😂

Sen har vi 9 ja, värmegrejer på vår spis och då värmer jag upp på 9an sen drar jag ner till 7an när första pannkakan åker i och har 7an hela tiden, blir jättebra stekt då :)

Ida åt 3 stycken, mina pannkakor gör jag dessutom lite tjockare, inte mycket men det gör dom mer mättande :)

Jag åt 2 men jag har ju förmodligen åkt på influensaviruset och det gör mig illamående och inte hungrig alls, dessutom fick jag magont efter att jag ätit, var lika dant efter lunchen...

Hemskt irriterande, men gott var det😀

Gillar

Kommentarer