gråter en smula...

Klockan är halv 2 och Ida har inte somnat ännu😪 Ligger själv halvdöd i soffan, ville gå och lägga mig typ kl 6 zzzz

Gav henne som vanligt melatonin vid drygt halv 8,då brukar hon somna vid 8... Inte idag...

Gav nyss ca 3 ml melatonin till... Brukar få göra det. Hon kan ta 10-15 ml utan problem, tar mellan 6-7 just nu, började på 2 ml när hon var drygt 3,5... Melatonin är vår räddning. Många är lite rädda för medicin som man ger innan nattning men melatonin är en hormonmedicin.

Det hormonet som får oss att bli trötta på kvällen heter melatonin och denna medicin är helt naturlig, eget hormon, det ska krävas väldigt mycket för att överdosera, tror inte ens det går😂 Eller ja överdosera kan man ju men inte så det blir några skador.

Innan vi fick melatonin tog det drygt 5-6 h för henne att somna VARJE natt, som ensamstående funkade det inte, jag höll på att dö av sömnbrist typ, det är jobbigt tom för de som är 2 st...

När hon började ta melatonin tog det 20 min... Lite skillnad. Men sedan kommer såklart dagar som idag då hon trots melatonin inte somnar, det kan vara mycket i huvudet, något som skett under dagen, kanske för mycket intryck under dagen m.m.

Forskning påstår ju att barn och egentligen vuxna också inte heller ska titta på mobil o tv m.m. 1 h innan man ska sova typ. Barn blir tydligen piggare av det... Inte ida, hon somnar bara med teven på.

Vårt internet är slut så vi har haft lite strul, vad fan gjorde man innan internet? 😂 Men som tur är har vi typ 5 filmer med my little pony och vi har även kollat på Grodan boll, min favvis när jag var liten 😊

Nu har hon dock kollat på samma My little pony i flera timmar 🤦‍♀️😂 Fast jag erbjudit andra filmer 🤭❤️

  • Ida

Gillar

Kommentarer