bullshit

När man ser hur vissa personer hävdar att de alltid går på insidan först på en person så vill man ju garva ihjäl sig😂

Det är sådan bulkshit, ända gångerna sådant sker är om man varit vänner och sedan blir kära... Men om man går på krogen, inte fan går man fram och raggar på en kille eller tjej man inte är attraherad av?

Det första man ser hos en person är utsidan vare sig man vill erkänna det eller inte, för mig är insidan viktigast, se bara hur det gått för mig, jag gick på utsidan på Idas pappa och det visade sig att han inte hade ett skit innanför pannbenet, så har det varit med varenda kille... Förutom en och ja han drog till Afrika i 2 år för att hjälpa utsatta så, så intresserad var han😂😂

Jag har börjat försöka ignorera utsidan men det går ju inte, man måste ju vilja hångla med personen utan att bli äcklad, låter ytligt men sådan är man ju, därimot skiter jag fullständigt om han är tjock, smal, muskulös, omusklad, huvudsaken att jag attraheras av ansiktet, resten är skitsamma ärligt talat, jag är intw världens sexigaste naken heller med alla bristningar efter graviditeten, extrakilon, celluiter och hängtuttar 😂😂 Jag skulle inte vilja ha någon som är ute efter en smal, storbystad blondin heller om jag nu var sådan... För det är ändå insidan som räknas i slutändan och jag skulle vara rädd för att gå upp i vikt eller färga håret eller få celluiter m.m. För att killen bara är ute efter en viss typ av tjej.

Min storebror har varit sådan fram tills nyligen faktiskt, drog alltid hem samma sorts tjejer. Så jag vet hur vissa killar är.

Jag har också varit kräsen och som sagt... Se hur det går för mig... Så för några år sedan började jag sänka kraven, går visserligen inte så bra det heller😂 Men det handlar mer om att jag aldrig är ute... Jag går inte på krogen, jag lämnar Ida, går hem, pluggar o sover, hämtar Ida och sedan hem... Och det är ju inre direkt så att dom kommer och knackar på dörren 😂 Men jag tror på ödet, är det meningen så kommer jag att träffa honom, om det så är på Ica vid fiskdisken😂 Eller på en fest. Det finns minst en för alla, vissa har fler. Det gäller bara att mötas ❤️😊 Berätta gärna om hur ni träffade era män, sambos, pojkvänner m.m. 😊

Gillar

Kommentarer