Vart ringer du när du behöver glasjour?

Jag köpte bil i somras ju, begagnad och straxt innan så när de skulle tvätta bilen så gick fönsterrutan sönder så den har en ganska lång spricka. Nu under sommaren så har jag inte haft varken råd, ork eller tid att fixa det men nu börjar kylan smyga sig på och det är kanske dags att fixa rutan. Så fick jag tips om detta företag. https://www.glasjour.se/ så nu ska det fixas.

Det bästa är att dessa finns inte bara tillgängliga på vissa orter eller under viss tid på dygnet utan dygnet runt hela veckorna och i hela stor-stockholm och dessutom fixar de inte bara bilrutor utan fönster, båtar, glasbord, glasskåp, ja, you name it, de fixar ALLT!

Så jag ska absolut så fort min första lön kommer slå en pling och fixa bilrutan för kylan tränger faktiskt igenom mer än vad man tror, och som ni ser på bilden nedan så fixar de även skyltfönster såklart så har ni en butik, kanske att ni haft inbrott eller att någon langat en sten eller ja, skyltfönstret har helt enkelt spruckit. Då är ju det här stället kanon!

Gillar

Kommentarer