Vad gör man?

När jag hämtade Ida idag var hon i full färd med att slå personalen med knytnävarna... Hon har blivit mer och mer utåtagerande, jag vet inte längre vad jag ska göra, hemma är hon lika dant, hon slåss och sparkas, speciellt om man är arg på henne eller skäller på henne då är det som att hon ska visa att det är minsann hon som har sista ordet typ...

Även om hon vill ha uppmärksamhet kan hon göra så, men vad fan gör man?! Ingenting hjälper, jag blir arg, jag tar tag i handlederna, jag sätter mig på hennes nivå och försöker prata, resulterar ofta i en knytnäve i facet, jag rycker till lite i håret, det är det vi gör lite när hon bråkar för att hon ska vakna upp ur affekten hon hamnar i, inte hårt eller så men hon är håröm om tusan, värre än mig nästan och rycker man till lite löst så vaknar hon upp ur affekten och ibland lägger hon av. Men det blir mer och mer sällan.

Det går inte att få kontakt med henne när hon blir så här. Jag har blåmärken, rivmärken, bitmärken efter hennes utbrott. Hon är inte alltid arg heller, ibland flinar hon när hon gör det som att hon gör det för att jävlas...

Vi väntar fortfarande på en kallelse till knut för en ny utredning och har jag inte fått något nästa vecka då ringer jag faktiskt till dom för jag vet inte hur länge till jag orkar, jag läste någonstans senast här om dagen, minns inte vart tusan det var, men om familjer där föräldrarna blir misshandlade av sina barn, nu är det inte riktigt så illa här men det är inte så himla roligt att komma till jobbet eller ja dit man ska, med en blåtira eller ja, hon har faktiskt näst intill brutit näsan på mig när hon nockat mig, eller blåmärken på armarna eller rivmärken. Hon tar tag i min hand eller arm för att jag inte ska kunna dra mig undan, sen river hon mig, hur normalt är det liksom?!

Jag vet inte vad jag gjort för fel för att hon ska bli så här. Förskolan och även jag funderar ju på om det är för att jag börjat jobba som hon blivit mer utåtagerande, hon var lika dan när jag gjorde min praktik i höstas, sen har det varit lugnt fram till nu, jag har svårt att inte se kopplingen liksom. Men jag måste ju jobba! Jag har 2 hästar, kaninerna och Ida, jag måste ju kunna försörja oss?!

Ja, vad gör man?!

Gillar

Kommentarer