underbart

Näsan rinner, lägger jag mig ner så blir det andnöd för då blir det stopp, hes as hell, ont i halsen, huvudet värker, jag är tacksam över att jag inte har feber på kuppen.

Jag har i princip aldrig feber, inte Ida heller, vi kan bli hur sjuka som helst men feber går vi inte, tror det var 2 år sedan jag hade riktig feber sist, men när jag väl får feber så går det upp till 40-41 oftast så.

Men jag blir så himla sänkt när jag blir sjuk, jag är så sällan sjuk, jag har min ibs och min migrän, thats it, vi blir inte sjuka, jag har aldrig haft magsjuka, varit matförgiftad en gång men aldrig magsjuk, inte Ida heller, vi är immuna, när jag jobbade på boende och det gick magsjuka så jobbade jag, all personal blev sjuka förutom jag typ😂

Men som sagt när vi väl blir sjuka så blir vi väldigt dåliga, trots att vi inte får feber, Ida får sån astma att hon får anfall bara hon rör sig och hostar i veckor, snoret flyger när hon nyser och hon orkar knappt någonting, bara sover... Jag blir lika dan, ska till stallet idag och rida... Får se om jag kommer upp i sadeln 😂 Ska träna Center också, i helgen fick jag äntligen lyfta upp ena bakhoven, jag hade honom i gången med boxen på ena sidan så han stod lutad mot den sedan höll jag en arm runt hans bringa, hans bröst om man ska förklara för er som inte kan hästspråk men bringar ju samma på de flesta fyrbenta djur, fram på djuret. Sedan satt jag på huk och med andra handen lyfte jag upp bakbenet och det går men bara några sekunder, sen tappar han balansen lite tror jag för han börjar hoppa på stället 😂

Tur att han är så liten o kort, då kan man göra så, hade varit svårare med ett större föl😂

Efter stallet ska jag till Upplands Väsby, i förra veckan beställde jag några grejer från hööks och klickade i att jag kan hämta i butiken så det ska jag hämta idag :) Bl.a den snygga reflexjackan jag la upp förra veckan här på bloggen :)

Gillar

Kommentarer