test

Det har kommit en ny diet eller ja ny o ny men den har plötsligt blivit väldigt populär. Den heter intermediate fasting. Det är lite efter 5:2 dieten, samma sort fast man fastar 16 h per dygn och man äter i 8 h och då kan man typ äta vad som.

Så tex om jag väljer att äta sista gången innan kl 20.00 så får jag äta igen 12.00 dagen efter. Och den större av den delen sover man ju i alla fall.

Man behöver inte räkna kalorier, käka nyttigt m.m. Sen är det ju alltid bra att inte käka massa skit, då går det ju säkert fortare. Brorsan har gått ner 3 kilo sin första vecka o då har han käkat ostbågar o grejer men håller tiderna.

Dessutom finns det en app som hjälper dig hålla koll på när du fastar och när du får äta. Den heter bodyintermediate fasting. Gratis men kostar om man vill ha hjälp av typ coach.

Så nu ska jag testa, den från ikväll, jag har även då planerat att sista måltiden jag äter ska vara mycket och något som mättar bra. Tex att jag kvart i 8 kanske äter 3 kokta ägg eller något sådant, något proteinrikt eller så. För att då står man sig ju längre.

Sen är drt ju bara att sova länge på morgonen, på vardagar lämnar man Ida på fritids sen går hem o sover till 12😂

Jag gillar att testa nya grejer, det är ju så man får veta om det fungerar. Fungerar det så hurra, fungerar det inte så är det som det är, har valt att göra en gastric sleeve om jag inte kan komma ner i vikt så för Idas skull, så att jag kan leva länge och må bra och ta hand om henne ❤️

Så önska mig lycka till 😉🤭

Gillar

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
NillansBlogg
NillansBlogg,
Tack nu hittade jag appen👍
nouw.com/nillansblogg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229