Stoppa huvudet i sanden (höet)

Ibland eller ja för jämnan önskar jag att jag var ett djur, en häst, en katt, what ever, att bara kunna stå och mysa tillsammans, äta massor utan att oroa sig för att andra påpekar att man ser ut som en strandad val, inte för att någon påpekar det förutom jag själv då, men jag vet ju hur folk ser på andra idag, det ultimata utseendet, smal, liten, storbystad, vacker...

Jag tycker själv att utseendemässigt så är jag inte helt bortkommen, om jag bara kunde gå ner typ 30 kilo så skulle jag vara riktigt snygg, tycker jag själv i alla fall haha :P

Fast jag tycker alla människor är fina, man ska inte gå på utseendet, men idag är det ju vad folk gör, jag tittar på Dawson Creek på via play, ni vet den där serien som gick typ under tidiga 90-talet, jag var knappt född, jo men liten i alla fall.

Och ja, det är en serie, men på ett sätt så är de flesta serier gjorde med en gnutta realitet, och det är väldigt mycket utseende, ta t.ex. huvudkaraktärerna då då, Joey, eller Josephine som hon egentligen heter, hon är så himla söt och har jättesnygg kropp, men Dawson får direkt ögonen för den blonda, storbystade tjejen som kommer in i första avsnittet. Och skillnaden skulle jag säga att Jenifer har korta klänningar, kläder som framhäver hennes bröst och hennes kropp, medans Joey går runt i alldeles för stora kläder i princip och håret hängande i ögonen i princip.

Det är ett avsnitt då hon har en jättefin frisyr och då ser man att hon faktiskt är vacker, men hon är också smart och rolig och ingen ser detta eller vill försöka lära känna henne pga hur hon klär sig och ser ut i allmänhet.

Det är trist att det ska vara så...

Jaja, jag har fullt upp med Ida i alla fall så jag har inte tid att fokusera på en relation. Jag pratar fortfarande med M, brandmannen jag träffade för ett år sedan, vi sågs ju under ett halvår ca, men han vet inte om han vill ha något seriöst och jag vill inte ses för än han bestämt sig för jag känner att det är helt onödigt att träffas om vi inte har någon framtid, samtidigt som sagt har jag så mycket med Ida... Suck, vill bara stoppa huvudet i sanden eller kanske höet, som hästarna gör ;)

Gillar

Kommentarer