Skola idag

Fick veta idag att folk från Idas skola läser bloggen... Och det är så komiskt hur de försöker göra allt för att slippa ha Ida där. Jag pluggar 100 % även om jag pluggar distans så jag kan ha henne där från att dom öppnar tills dom stänger om jag skulle vilja, det.


Men för Idas skull har jag inte det. Idag har jag föreläsningar i skolan i stan, slutar 16.30 och då stannar kvar för att gå som publik i Skavlan och därför hämtat mamma henne, jag åker kommunalt så även om jag inte skulle till skavlan så hade jag kommit hem kl 18 drygt då mamma hade i alla fall hämtat halv 6 oavsett.

Men egentligen ska dom skita i vad jag gör för mina studier är som sagt 100 % vilket är detsamma som att jobba 100 % så de ska vara glada att jag bara har henne där 8.30-15.00 alltid i princip. Och det gör jag inte för deras skull utan för hennes för att hon inte orkar.

Men de är så snabba på att hugga på allt, men när hon rymmer 3 ggr i veckan och riskerar att bli påkörd eller så, det skrattar dom bort och bryr sig inte...

Det är inte direkt så att de är perfekta... Och nu dessutom använder de det jag skriver här mot mig... Det är inte okej faktiskt. Jag är ensamstående 100 %, jag ägnar all min tid åt Ida, men det svider väl i deras ögon att jag har kommit någon vart med mitt liv...

Så trött på att sitta i ett jäkla fängelse, är det inte här hemma så är det Idas skola, eller min skola, jesus, kan folk sköta sig själva?!

Tror dom på allvar att jag skulle ha Ida där flera timmar extra för att jag ska ut och roa mig?!

Efter allt och att jag aldrig tjafsat med dom när Ida rymt eller när hon till och med blev sexuellt trakasserad där av en annan unge och det har hänt 2 ggr!

Jag kommer att flytta denna blogg, det räcker tydligen inte med att bli trakasserad av Idas pappa, nu blir man trakasserad av skolan också.

Men vi s ka, ta bort henne där ifrån, så fort det bara går. De har inga kunskaper om varken barn med eller utan diagnoser...

Gillar

Kommentarer