så himla trött

Varför utsätter man sig för män? Vad tillför de egentligen mer än att såra, få en att falla, sen dra, hittills har jag fan inte stött på en jävla vettig kille... Undrar vad jag gjort för att förtjäna det här livet.

Varför just jag var tvungen att få barn med en jävla loser som fan knappt klarar att ta hand om sig själv. Som inte ens vill ha med Ida att göra.

Sen efter det träffar man en kille som man märker är vettig... Slösar ett år på honom för att sedan märka att han inte var så jävla vettig och så nu då, har man träffat en som behandlar mig som en jävla cigarettfimp... Är det vad jag är värd? När ska det bli min tur att bli lyckligt? Hade hoppats att år 2019 skulle bli mitt är... Nu är jag inte så säker längre...

Tur man har bästa vännerna då som alltid är där för mig. Idag var vi på julbord. Ett helt gäng, 12-13 Pers tror jag att vi var😊 Solnadals värdshus. Dock ej värt pengarna, maten var god men  det var litet och trångt och man köade ju typ en kvart för att komma fram till buffén liksom... Så vi sa att nästa år kör vi Kaknästornet så vi får väl se.

Kläderna inhandlade jag på Kappahl tillsammans med morgonrocken jag har på sista bilden 😊

Gillar

Kommentarer