Så här beräknas mitt 2020 enligt horoskopet

Jag är inte den som tror på horoskop men tycker det är roligt att läsa och sen se om det stämmer😂 Man kanske tänker på det som man läser där och går lite efter det 🤭

Väduren 25 mars

Dags att kliva fram och ta ledarrollen

Du har visat framfötterna rejält på arbetet (läs plugget😂) det senaste året och nu kommer äntligen belöningen du väntat på. Det är framförallt din karriär och sociala status du har fokus på 2020. Träd fram och ta ledarrollen, visa vägen och var kreativ! Under hösten kommer du att hitta ny motivation och satsa mer på din personliga utveckling. I december skulle en resa passa perfekt!

Ekonomi

Det ser spännande ut för dig under kommande år! Du kan komma att tänka i helt nya banor vad gäller din ekonomi. Var modig och prova andra sätt att förbättra din ekonomiska situation. Tänk utanför boxen och var kreativ och låt dina pengar arbeta för dig.

Kärlek

Under början av året är du attraktiv och har en härlig utstrålning! Slutet på sommaren och början på hösten är mest gynnsam för kärlek och då är du mest avslappnad och mottaglig. Om du är singel kan du träffa någon under juli-augusti och denna relation har förutsättningar att nå en djupare nivå.

Största prioritering: Familj, vänner och ekonomi.

_____________________________________

Om man nu ska se mellan raderna lite, jag ska fokusera på Ida och skolan. I alla fall denna termin. Vi har faktiskt planerat Thailand i December så funkar det med ekonomin ska jag och Ida backpacka genom Asien, alternativt bara i Thailand, vi får se.

Vad gäller kärleken så har jag tagit bort alla dektingappar och sidor. Jag orkar inte slösa energi på det ärligt talat. Blir bara sårad, är inte värt det.

Mitt mainfokus är Ida och skolan, sen får vi se om det finns tider över för annat😋
  • Övrigt

Gillar

Kommentarer