Ny kanin igår

Igår fick vi en "ny" kanin i gänget... Tekniskt sätt är hon inte ny... Jag fick mejl tidigare i veckan av en familj som köpt en av Myntas ungar i våras eller ja, somras, deras son är allergisk... Och sånt händer ju och jag är tacksam att dom hörde av sig hut först och frågade om jag ville ta tillbaka henne och eftersom att Saphira togs bort så hade jag ju en ledig bur, nu har hon varit inne hos dom men kaniner sätter vinterpäls snabbt o hon fick massa hö o halm så det går nog bra, men håller lite koll...

Hon heter Doris nu och får fortsätta heta det, orkar inte komma på något nytt namn o Doris är lätt att säga och komma ihåg 😂

Jag ville gärna behålla en hona efter Mynta men vi hade fullt, speciellt med Disas 2 hanar som inte blev sålda för än efter 4 månader typ... Så ja, hon ska ställas ut så får vi se om hon är något att avla på eller om mån vill köpa henne som kelis :)

Igår var jag även i stallet, mockade hagen, fyllde vatten o hösäckar och umgicks med mina små gosisar ❤️ Drömde i natt att jag var tvungen att sälja missan pga ekonomin, lite tajt denna månad eftersom att jag hade fysioterapuet och hovslagare samma dag/månad... Så nu drömmer jag mardrömmar om min ekonomi😂😂 Men hyran är dyrare över vintern också o mer matkostnad m.m. Asså för hästarna, sommarhalvåret är ju billigare så ;)

Men jag är så glad att jag har stallet som en tillflyktsort, på helgerna brukar Ida få följa med men pga ögoninflammationen så är hon på dåligt humör för det gör ont, förstår henne, har haft det själv, inte roligt!

Så i lördags hade jag inte hagkoll så då fick dom bila men igår hade jag hagkoll och kvällsfodring så mamma passade Ida :)

Gillar

Kommentarer