När lär dom sig?

Ida har rymt X antal ggr från skolan sedan fklassen... Varav nu bara för 2 veckor sedan rymde hon 3 ggr på 1,5 vecka... Då tycker man ju att skolan borde lära sig att hon måste ses efter 24/7, man kan inte släppa henne med blicken. Hon har en resurs på heltid av en anledning, se då till att den personen har koll på henne på heltid också.


Idag kom jag dit, hon var själv vid kanan, grät och var arg, hade jag kommit en stund senare bara hade hon säkert varit på väg hem. Men hon hade också kunnat dra åt andra hållet där vår sjö ligger och vara skog. Ska hon hinna drunkna eller bli påkörd innan de lär sig?!

Jag är trött på att behöva mejla rektorn car och varannan dag. Ida är det ända barnet i den skolan som behöver konstant koll, flera må ga diagnoser men de rymmer inte, blir inte arga för ingenting och går äbfå att diskutera med. Så, så svårt är det inte att avvsra en person att se efter henne...

Tycker bara det är så trist, jag har ont i magen när jag lämnar henne på morgonen, så ska det inte behöva vara...

Kommer nog ha henne hemma på höstlovet, jag är ändå hemma om jag inte fått jobb... Men samtidigt pluggar jag ju, YH har inget höstlov... Ska jag behöva hamna efter i skolan för att jag inte vågar lämna Ida på hennes fritids när det inte är skola?

Jesus, aja jag vet inte, känner bara att jag är så trött på att hela tiden må dåligt, samtidigt blir jag så arg på hennes pappa, han jobbar inte vad jag vet, sitter hemma o glor hela dagarna, tänk om han hade kunnat då hjälpa till att se till att skolan gör sitt, så jag slapp ta hand om allt själv. Detta är ju inget mamma direkt kan hjälpa till med heller för hon är inte vårdnadshavare...Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229