möte

Mötet på hammarbacksskolan gick jättebra, dom är otroligt angelägna om sina elever där och det märkte jag redan under praktiken, dom bryr dig verkligen till hundra procent, när vi började prata om särklasserna så sa hon direkt att Ida måste få gå i vanlig klass på vissa lektioner som tex matte och Engelska då hon är väldigt intresserad av detta och det är hennes särbegåvning, hon är extremt duktig i dessa två ämnen, och bara det att hon tycker det är viktigt att inte låta Idas intressen vara begravda utan att ta fram detta och låta henne utvecklas inom det hon är duktig på.

Så hammarbacken ligger ju högt på listan alltså, kårstaskolan var jag på infomöte på kvällen vid 18.00 och jag blev rädd, skoldagarna för förskoleklass eller ja alla klasser är 8.30-14.30,för äldre barn okey men för 6åringar?! Men skitsamma, fritids där i mot, dom är 60 elever nu inskrivna på 4 pedagoger?!

Aldrig att jag lämnar Ida där, hon skulle aldrig klara det antalet och hon skulle försvinna redan första rasten... Så nej, kårstaskolan ligger ganska långt ner just nu men vi ska ändå ha ett möte efter 31 januari och då ska jag höra med dom vad dom tänker ang just fritids, ska jag inte kunna arbeta utöver hennes skoltimmar eller?!

På onsdag har jag möte på hjälmstaskolan också, sedan får vi bara sätta oss och fundera, det känns nästan som att fritids är det som avgör skolval, funkar inte fritids så är det kört liksom, visst nu verkar det som att jag börjar på den här montessori förskolan och då jobbar jag 8.30-12.30 vilket betyder att lämnar jag straxt innan 8 så behöver hon bara vara på fritids en stund men vem vet om jag jobbar där i höst, jag vill ju det, men det är en privat förskola, alltså inte kommunal och jag kan få gå upp till 75 men kan också behöva gå ner om det är så, så man kan aldrig veta, men dessa tider skulle vara perfekta, det är ju inte enorm lön men med vårdbidrag o övriga bidrag så går vi utan problem runt...

Aja, mycket att fundera på

Gillar

Kommentarer