Lördagskvällen

 ​Nu så kommer ett inlägg om lördagens kväll, alltså, planen var ju att för en gångs skull kunna fota en jäkla massa, filma, men det blev stressigt och slutade med att jag glömde mobiljäveln i bilen!! Så jävla irriterande!

Men min ena storasyster fotade en hel del såklart, det var u hennes mans födelsedag så lite bilder har jag fått :)

Det började med en färd in till stan med en vit limousine, champagne och jordgubbar, riktigt lyxigt :) Sedan när vi kom fram till Golden Hits som för er som inte vet ligger typ vid hötorget nästan, så himla dålig på stockholms alla gator men ni som har hästar och handlat på hööks där inne i stan, Golden Hits ligger granne med hööks haha :P

Golden Hits är alltså 80-talsinspirerat skulle jag säga och majoriteten av de som var där var ju i den åldern då man under 80-talet var ungdom, jag föddes ju 88 så men mycket av musiken känner man ändå igen och det var otroligt bra i alla fall. Och det var en hel del i min ålder också som är födda under 80-talet. 

Showen utfördes av 4 ungdomar, osäker på åldrar men runt min ålder, en av killarna var lite yngre. 2 killar och 2 tjejer och först när jag såg ena killen så kände jag hur hjärtat stannade och sedan tog ett extra skutt upp i halsgropen, alltså han var så jävla lik Idas pappa så för en sekund trodde jag att det var han alltså, men när jag kom närmre så pustade jag ut, det var inte han, dessutom var han från Göteborg haha :P Men jäklig snygg var han så jag flirtade med honom hela kvällen haha 

Showen var i alla fall i 4 h ca, dom sjöng, det var lite teater, discolampor, a det var riktigt jäkla bra alltså! Rock var inriktningen.

Vi blev bjudna på 3 rätters, först västerbottenpaj med kräftstjärtar och nån inlagd lök, smakade lite som inlagd sill. Sedan kött med bakad potatis och någon salsasås, inlagda champinjoner och örtsmör. Och så brownie till efterrätt med någon slags gräddkräm, ett hallon och någon syrlig gelé av något slag.

Inte riktigt värt pengarna​ när det kommer till maten men i övrigt så :) 

Jag drack cola zero till maten för att inte få i mig för mycket alkohol för tidigt, så jag tog första lakritsshoten i slutet av showen, sedan gick vi till ett annat rum där dom hade karaoke och där började jag dricka, jag har väldigt hög alkoholtolerans pga att jag har gener från en alkoholist, min pappa, detta ser inte jag som något positivt för då kan jag dricka som igår utan att egentligen bli påverkad, jag blev gladare, fick mer självförtroende men det var allt typ, men mår skit idag, sängliggandes, migrän som kommer och går och allmänt spyfärdig, vill spy bara jag skriver om alkoholen haha

Tror det är min första baksmälla någonsin idag, jag är bokstavligt talat nykterist, jag har så mycket negativa erfarenheter av alkohol så jag undviker det och sådana människor men ibland måste man ju få släppa loss och jag glömde alla problem med Ida, förskolan, skolan och allt skit så det kändes jävligt bra :)

Gillar

Kommentarer