livet när det funkar

Ja ni... Vad säger man... Just nu är jag sååååå trött på Corona, vill spy på skitet, känns som att många tröttnat på karantän, idag var vi och klippte oss och det var massa människor, fanns knappt parkering...

Känns som att många tänker som mig. Typ nu får det fan vara, jag slutar inte leva för ett jäkla virus...

Fler och fler verkar trotsa karantän och isolering...

Själv tror jag att alla kommer att få corona innan det dör ut... Vissa överlever, vissa dör...

Jag tror detta är moder jords sett att jämna ut befolkningen. Jorden blir mer och mer överbefolkat, därför sker jordbävningar, tsunami, smittor m.m. För att jämna ut.

Så tror jag det är i alla fall. Så låt det härja, jag tror på ödet, alla har en dödsdag, det är den dagen man dör, den är förbestämd. Så många ggr jag varit nära döden men klarat mig, det är för att det inte varit min tur att gå.

Sen finbs det ju sånna som dör före sin tid och dessa tror jag är de som fortfarande kan "hemsöka" lite 😂 Ibland händer mystiska saker som inte går att förklara, det är dessa personer.

Jag är inte religiös eller tror på spöken och sådant men jag tror på ett liv efter döden, jag tror på ödet och jag tror absolut att det finns själar som gått före sin tid eller av någon anledning inte kan få ro, som inte får ro förens de är klara med vad de skulle göra, i princip.

Jag har svårt att tro att det bara blir svart i all evighet när man dör. Men ja... Jag har aldrig dött så vad vet jag?😅

  • Övrigt

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
jag tycker vi ska lyssna på myndigheterna
nouw.com/stenhagenbettan
Jeanettesvedlund
Jeanettesvedlund,
Håller absolut med, dock så ändrar dom sig från dag till dag för att de själva inte vet något om corona så man får använda lite sunt förnuft också... Sen är det ju så att man kan inte sluta leva, det går inte... Och visst, igår var det 256 i Stockholm som dött men att det dör mellan 800-1000 i influensan varje år är ingen som uppmärksammar... Corona är sådan smittspridning, det är därför det uppmärksammas mer. Men vanlig influensa är större risk att dö i just nu...
nouw.com/jeanettesvedlund