Kändes bra... eller?

I går morse gick jag upp i ottan då eller ja... halv 8, skulle egentligen åkt halv 8 men jag är ju så himla trött på morgonen! Kommer ut och det har fan snöat mer!! Jag trodde inte det kunde komma mer snö alltså?!

Jag älskar snö men alltså inte när man ska åka iväg och har en tid att passa...

1 minut i 9 kom jag in genom dörren till salen där Tentan i svenskan skulle hållas. Andan i halsen alltså!

Det kändes först okey men jag har fått så otroligt dåligt självförtroende under den här första terminen alltså för allt jag gjort har fått negativ kritik och varje grej jag lämnat in har jag misslyckats med och allt, jag har aldrig fått så dåliga betyg i grejer som under den här terminen och jag förstår inte, är dom extra jävla hårda eller vad?! Trodde aldrig det skulle vara så här svårt men jag ger mig inte, om jag så ska plugga i 10 år för att klara skitet!

Så ja, jag säger varken det ena eller det andra, jag vet att jag hade 2 frågor som jag förmodligen misslyckades helt med men jag skrev i alla fall för skriver man så kan man i alla fall få något liten poäng eller halvt poäng för att något av det man skriver stämmer så bättre att skriva något än att lämna tomt känner jag, så jag skrev på allt, sen får vi ju se, får jag bara typ något poäng under eller så, så kan jag ju få upp det till ett godkänt, jag lär ju i alla fall inte få sämre än förra provet, åh andra sidan var det helt andra frågor på denna tenta, inte ens samma nivå, tyckte den här tentan var mycket svårare och hälften var inte ens saker vi gått igenom på lektionerna så jag är lite sur faktiskt över det men jaja, det kändes som att jag kunde mycket, det var inte mycket jag faktiskt tvekade på så ja, det är väl bara vänta och se, hatar att vänta!

När jag kom hem så skyndade jag mig ut och gav kaninerna vatten, han inte göra det på morgonen, det är ju så kallt så det fryser ju, just nu använder jag IKEAS barnskålar, de där i plast runda platta med höga kanter, otroligt bra och lätta att klicka ur isen när det frusit. Deras flaskor fryser ju i piparna och jag känner inte att jag vill att dom ska hålla på att dricka från piparna i alla fall även om jag tinade upp och hällde i nytt vatten varje dag för tänk om dom fastnar med tungan eller något?!

Aja, sedan hör och häpna så skottade jag uppfarten, mamma brukar alltid göra det, jag får så himla ont i ryggen men tänkte att idag var det min tur, skottade även runt burarna och vägen dit så jag skulle slippa pulsa genom all snö :)

Gillar

Kommentarer