i samarbete med Gainomax

För någon vecka sedan fick jag äran att bli testpilot för Gainomax, idag kom paketet och glad blev jag när jag öppnade och såg att det var smaker jag gillade.

Jag är ju lite känslig för tex banan och konstiga bärsmaker tex😂

Jag började med den med jordnöt "crispy peanut" för jag älskar bars med jordnötter. Jag blev absolut inte besviken. Den var jättegod, jag hade dock önskat lite mer jordnötsbitar, denna var inte så mycket jordnötter i, hade jag inte vetat så hade jag trott det var crispy caramell typ.

Men oavsett så var den jättegod👍

Nästa jag testade var creamy caramell för det gillar jag näst efter jordnötter men oj, den var faktiskt godare än den med jordnötter.

Den hade lite salt caramellsmak och blandade sig fint med chokladen i munnen.

Sista var då "soft nougat" som jag trodde att jag skulle gilla minst. Men där hade jag fel!

I slutändan var det faktiskt den med nougat som var den jag gillade mest. Skulle jag behöva välja mellan dessa 3 så hade den vunnit led hästlängder. Den var så mjuk och krämig.

Alla tre funkar absolut bra som måltidsbars, man känner sig dock lite onyttig när man äter dom för de är så goda 😂 Nyttigt=äckligt har man ju fått lära sig den hårda vägen 😂😂

Men nej dessa var kanon. Är otroligt förvånad över hur goda de var och att jag aldrig köpt dessa innan!

#gainomaxonthego

  • Övrigt

Gillar

Kommentarer

emeliekumlin
emeliekumlin,
Jeanettesvedlund
Jeanettesvedlund,
Verkligen! Jag tryckte dock i mig alla efter varandra vilket nog inte riktigt är meningen 🤔😂 Så jag blev lite bubblig i magen 🤦‍♀️😂 Men jag var hungrig och de var goda 😂
nouw.com/jeanettesvedlund