godmorgon

Hade lite fullt upp igår så hann inte med att skriva. Vaknade på morgonen. 19 minus!!

Var tvungen att gå ut och se om bilen ens skulle starta. Det gjorde den som tur var.

Körde Ida till skolan, sedan var det dags att packa lite, skulle ju sova hos mamma till torsdag eftersom att jag har skola och den ligger på Södermalm och mamma jobbar halvdagar för att kunna hjälpa mig med panda och Ida. För skolan slutar 17.30!

Det är ca 3 träffar varannan månad så det får gå. Även om jag tänker att läser man distans så är det distans, man har ju valt det av en anledning, för att man inte kan åka in och ha lektioner... Men jaja det är som det är.

Jag har som mål nu att jag ska klara den här utbildningen, jag har en 5 years plan och en 10 years plan son jag ska försöka hålla.

Men steg 1 är att klara utbildningen, jag kan ju detta med löner, Excel, räkna m.m. Det är proverna jag har problem med... Så har det alltid varit tyvärr. Jag blir stressad, nervös och fattar inte frågorna men jag ska göra mitt bästa!

I alla fall så var det ganska skönt att sova i en riktig däng för en gångs skull 🤭 Vaknar med migrän som vanligt men det brukar ge sig när jag rört lite på mig. Sigge fick följa med, vi ska ju ändå flytta hit om några veckor så han kunde lika gärna åka med nu så slapp han vara instängd i 3 dgr❤️

Han gjorde sig hemmastadd direkt🤭

Gillar

Kommentarer