baddagar

Nästan varje dag har vi åkt över till mamma och badat, denna värme är outhärdlig! Hästarna har fått komma ut mellan 5-6 på morgonen, sen fått gå in vid 11-12 på dagen för det är så varmt och våra hagar har inga träd ju.

Sen har de fått gå ut igen en stund på kvällen om jag hunnit...

Jag vill bara ha regn! Det behöver regna konstant i typ 1 månad! Dock skulle det väl bli översvämning då i stället eftersom att det är så torrt, marken skulle inte hinna suga åt sig... Men det läskigaste är nog alla bränder! Vi har liksom behövt ta hjälp av Italien med flyg för att släcka alla bränder.

En del av er kommer säkert ihåg tragedin för några år sedan när det gick en eldmur genom halva Sverige typ innan de fick stopp på det. Tog allt i sin väg. Så många djur som dog. Säkert en del människor som skadades också. Folk förlorade sina hem, stallar m.m.

Man är ju livrädd att de ska ske igen. Jag bodde i Märsta då och minns hur de började varna att elden var på väg till oss och man kunde se rök och känna lukten, men vi hade tur då vinden plötsligt vände och stoppade upp. Tror elden tog sig till gränsen mellan Gävle och Uppsala...

Nu äntligen har de flesta kommit på fötter. Sverige är grönt igen och så finns risk att samma händer igen... Klart man är orolig...

Usch nä, nu hoppas vi att det snart vänder... Regn vill vi ha!

Gillar

Kommentarer