3 tavlor ska upp, men vart đŸ€”

Jag har tre tavlor, som jag fotat sjÀlv o skickat efter för att fÄ ut i fotopapper, frÄgan Àr bara vart jag ska sÀtta upp dom nu...

SÄ himla svÄrt. Dom Àr sÄ smÄ, typ A5 ish...

Vi ska till dollarstore nÄgon dag men eftersom att vi Àr 99 % sÀkra pÄ att Ida haft covid sÄ Àr vi hemma, ikvÀll har hon varit feberfri i 2 dygn vilket Àr rekommendationerna.

För er som undrar hur Idas symtom visade sig:

Ida började fÄ feber pÄ söndag kvÀll, dÄ hade hon klagat pÄ huvudvÀrk pÄ torsdagen o fredagen, men kan har varit för att slippa skolan haha, jag hÀmtade henne pÄ torsdagen och fredag var hon hemma.

Jag fick idag mejl att en person pÄ onsdagen varit i skolan med covid, bra jobbat... SÄ antagligen blev hon smittad dÄ för man blir sjuk drygt 5 dygn efter smittan.

Sedan pÄ natten lÄg och och skrek i buksmÀrtor. Runt naveln och jag tÀnkte blindtarmen. Hela mÄndagen sov hon till o frÄn med magkrampsanfall, vaknade och skrek hysteriskt.
PÄ tisdagen var febern borta pÄ dagen men hon mÄdde illa och kunde inte Àta, pÄ kvÀllen o natten till onsdag kom febern tillbaka, nÄgot högre Àn tidigare. Onsdag hade hon lÄg feber, förhöjd temp typ 37,5 hela dagen, trött men började Àta lite i alla fall. Torsdagen var hon Àntligen lite piggare och febern kom aldrig tillbaka.

Idag Àr hon som vanligt igen i princip. Dock pÄstÄr jag att hon inte har samma ork för trots att hon inte Àtit adhdmedicin sÄ Àr hon otroligt lugn, busar en stund men mÄste sen vila.

Jag sjÀlv verkar inte blivit smittad men det sÀgs ju att barn inte smittar och jag tog ett test och var negativ, dock kan jag ha tagit det för tidigt. Men bÄde jag och ida ska om 2 veckor ta ett antikroppstest o se.

I alla fall, Ida fick efterÄt lite utslag i ansiktet runt munnen. Jag har lite utslag ovanför brösten, nÀstan i halsgropen och Àr lite snorig idag och var jÀttetrött igÄr och idag, orken Àr liksom borta... Och lite bomull i huvudet. SÄ jag kan ga testat mig för tidigt ocksÄ.

Aja vi lĂ€r mĂ€rka. Men detta kan ni titta efter lite med barn, just feber o buksmĂ€rtor, Ida hade jĂ€ttelikt min mamma nĂ€r hon hade covid... Hon hade hög feber typ 1 dygn sen trött o hĂ€ngig och lite förhöjd temp, huvudvĂ€rk och ont i ögonen eller bakom typ... Ida klagar att hon har lite ont i benen men hon har ju legat mycket ❀

Gillar

Kommentarer